Destinnina ponudba

Kombinirano vedeževanje

35€

Lahko izbirate med vsemi kartami ali prepustite izbiro meni

Kompleksnejše vedeževanje na katerem koli področju. Postavite lahko več vprašanj povezanih z ISTO temo ali osebo (partnerjem, družinskim članom, prijateljem...). Zaupajte mi okoliščine in mi na kratko opišite situacijo v kateri ste se znašli ter vprašanja, ki vas pestijo, jaz pa se bom za vas povezala z elementarnimi bitji in vam dala odgovore, ki jih iščete.

Vedeževanje s postavitvijo 3 kart

25€

Izbirate lahko med vsemi kartami ali prepustite izbiro meni

Enostavno vedeževanje sestavljeno iz NAJVEČ DVEH vprašanj na katerem koli področju, povezanih z ISTO temo ali osebo (partnerjem, družinskim članom, prijateljem...) sestavljeno iz vpogleda v tri karte. Opišite mi na kratko vašo situacijo in zaupajte vprašanje, ki vas pesti. S pomočjo treh kart bom preverila, kaj vas je v preteklosti privedlo do problema, kakšno je trenutno stanje in kaj vas čaka v prihodnosti.

Vedeževanje 'Zavezniki in izzivalci'

25€

Karte Modrost skritih svetov

Gre za posebno obliko vedeževanja preko katere boste ugotovili, kaj so vaše prednosti in izzivi v situaciji, ki vas obremenjuje. To je enostavno vedeževanje sestavljeno iz NAJVEČ DVEH vprašanj na katerem koli področju, povezanih z ISTO temo ali osebo (partnerjem, družinskim članom, prijateljem...), število kart, ki jih bom uporabila pa je odvisno od posameznega vedeževanja.

Osebna analiza otroka

Izbirate lahko med kartami Vodstvo boginj, Pogovori z angeli, Praznični orakelj

45€

Vsi si želimo, da bi bili naši otroci srečni in obvarovani pred vsem hudim, toda ne glede na to, koliko se trudimo z vzgojo in razumevanjem njihovih dejanj in odločitev, jim je marsikaj položeno že v zibko. Če želite izvedeti, kakšne energije spremljajo vašega otroka oz. kakšne energije so mu namenjene, ko se bo enkrat rodil (analiza je namreč primerna tudi za novorojenčke), naročite Osebno analizo otroka. Za analizo potrebujem datum rojstva otroka ali predvideni datum (ali vsaj mesec) rojstva.

Osebna analiza 'Zavezniki in izzivalci'

32€

Karte Modrost skritih svetov

Skozi to osebno analizo boste lahko izvedeli, kaj so vaše prednosti in na kaj morate biti še posebej pozorni, saj vas lahko ovira na vaši poti. Za analizo potrebujem tudi vaš točni datum rojstva (uro (če jo veste), dan, mesec in leto).

Osebna analiza vezana na posamezno področje

Izbirate lahko med kartami Vodstvo boginj, Orakelj Dragonfae, Mitski orakelj, Praznični orakelj

32€

Če želimo razumeti sebe in svojo usodo, se moramo tudi poznati. Osebna analiza vezana na posamezno področje je točno to – analiza, kako delujemo in kakšni smo v neki situaciji glede na našo osebnost, kaj nas torej najbolj opredeljuje v ljubezni, v karieri ali na kateremkoli drugem področju ali pač kako deluje naša družina in kako na nas delujejo naše korenine. Za analizo potrebujem tudi vaš točni datum rojstva (uro (če jo veste), dan, mesec in leto).

Direktna kratka vprašanja sestavljena iz največ dveh delov

18€

Angelska tabla

Če želite konkretni odgovor ali se bo nekaj zgodilo ali ne, kdaj se bo zgodilo, s čim izboljšati svoje zdravje, kakšno je vaše poslanstvo... potem jo to prava izbira za vas. S pomočjo angelov in njihove table bom pridobila konkretne odgovore za vas.

Osebna analiza skozi povezanost z neko boginjo, dragonfae, starogrškimi bogovi, polbogovi in junaki, ali praznikom

32€

Izbirate lahko med kartami Karte boginj, orakelj Dragonfae, Mitski orakelj, Praznični orakelj

V vsakem od nas počivajo lastnosti boginj in dragonfae, pa tudi starogrških bogov oz. je vaša življenjska zgodba in energija povezana s kakšnim mitom Antične Grčije. Če želite malo bolje razumeti sebe in svoje odločitve, potem si privoščite osebno analizo. Za analizo potrebujem tudi vaš točni datum rojstva (uro (če jo veste), dan, mesec in leto).

Kratek nasvet na izbranem področju

15€

Izbirate lahko med vsemi kartami

Če želite kratek nasvet, kako rešiti zagato, v kateri ste se znašli ali samo, kako si izboljšati dan ali možnosti, od angelov, vil, boginj ali drugih bitij, vam bom z veseljem ustregla.

Kolo leta

40€

Tarot karte

Postavitev 13 kart, vsaka za en mesec z začetkom pri izbranem mesecu, in dodatno - 13. karto, ki razkrije pod kakšnimi vplivi bo celotno leto. Skozi kolo leta boste tako izvedeli, kaj je Usoda zapisala za vas v vsakem posameznem mesecu leta, dobili pa boste tudi razlago, kakšni vplivi bodo prisotni skozi celotno leto.

Vaša vprašanja pričakujem na naslovu destinna@destinna.si

Vsa branja je mogoče dobiti tudi po pošti z doplačilom 2,5€ (stroški poštnine se zaračunajo posebej).

Vse napotke glede naročil storitev iz ponudbe dobite tukaj.